Disclaimer

Mark Top (Kamer van Koophandel: 08176800), hierna te noemen MT, verleent u hierbij toegang tot www.zwarteschutting.nl publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MT behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.zwarteschutting.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

MT spant zich in om de inhoud van www.zwarteschutting.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.zwarteschutting.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MT.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.zwarteschutting.nl. MT oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op www.zwarteschutting.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MT nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MT en haar bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MT, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van www.zwarteschutting.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Over ons

Zwarteschutting.nl staat voor maatwerk, vakmanschap en snelheid. U wilt duurzaam investeren in een tuinafscheiding, om jarenlang te genieten van uw buitenruimte. Vanuit het centraal gelegen Barneveld bedienen wij klanten door geheel Nederland. Van grachtenpand in Amsterdam tot rijtjeswoning in Wijk en Aalburg tot een vrijstaande woning in Den Haag. Zwarteschutting.nl tekent voor het ontwerp én de snelle realisatie van uw schutting. Inspiratie opdoen? Of meteen contact voor een offerte op maat?

Contactgegevens

06-23868220

info@zwarteschutting.nl